Bemutatkozás

Szia!

Kánvási Tamás vagyok

és rendezvény menedzsmenttel és hirdetésállítással foglalkozom már több mint 7 éve!

Legfőbb szakterületem a rendezvények hirdetése, esemény stratégiák kidolgozása, ösztönző posztok készítése és az összes partnerünk eseményének megtöltése, offline vagy akár az online térben is!

Görgess tovább és még ennél is többet megtudhatsz arról, miért dolgoznak velem a partnereim!

Névtelen (1536 × 1700 képpont) (4)

Rólunk

Rólunk, de szigorúan csak néhány mondatban, mert a marketing munka során nem mi vagyunk a középpontban!

Több mint 7 éve foglalkozunk rendezvényekkel és azok különböző területein. Korábban és jelenleg is rendszeresen szervezünk lokális rendezvényeket (főként Csongrád-Csanád megyében), ezért pontosan tudjuk mire van szüksége a rendezvényszervező partnereinknek!
Jelenleg a csapatban öten vagyunk, hogy minden területet lefedjünk partnereink számára, amire csak szüksége lehet a rendezvényének a reklámozása során!

Garanciát is vállalok a munkánkra, amennyiben nem tudjuk hozni az elvárt és megbeszélt számokat, rugalmasan kezeljük munkadíjunkat! 

Mondjuk ilyen még nem igazán fordult elő...

Munkadíjunk kiszámításakor minden tényezőt figyelembe veszünk (rendezvény jegyár, létszámokat, rendszeres vagy alkalmi együttműködés stb...), de ami a legfontosabb: nem az a célunk, hogy a szervező profitját elvigyük, hanem, hogy azt megnöveljük!

Tégy velünk egy próbát!

Ha kicsit tovább görgetsz, megmutatom kik azok akik minket választottak!

Referenciák

Had mutassam be referenciáinkat!

Számos partnerünk van, sokszínű és sokrétű a paletta. Néhány eseményt, helyszínt néhány nevet és egy pár képet szeretnénk mutatni, amelyeknek a marketingjét és hirdetéseit a csapatunk készítette vagy menedzselte!

Fesztiválok kampányainak elkészítése
Sportcsarnokos koncertek, rendezvények hirdetése
Disco-k, clubok, bulik, partysorozatok folyamatos marketingje

Iventer rendezvényszervező cég által szervezett összes esemény, mint pl: Kajdi Csaba turnék, Kincsem Cinema and Symphony turné, Filmzene koncertek, Kertmozik és egyéb ültetett több száz vagy akár ezer fős rendezvények és még sorolhatnám!

I Love Retro menedzsment és rendezvényszervező iroda bizonyos eseményei, mint pl: Korda György és Balázs Klári koncertek, Retro fesztiválok stb...

Szegedi egyetemi rendezvények: Welcome Camp - 3 napos fesztivál, Szegedi Egyetemi Napok - 3 napos fesztivál, számos sportcsarnokos rendezvény, koncert, egyetemi bulik, JATE Klub és számos egyetemi esemény marketingje kapcsolódott csapatunkhoz

További helyszínek ahol menedzseltünk vagy készítettünk kampányokat:
Budapest Park, Akvárium Club Budapest, Plázs Siófok, Heaven Club Budapest, az ország több mint 20 sportcsarnokában és még annál is több rendezvény házban az országban, esküvői helyszínek, rendezvény helyszínek és természetesen számos online konferencia marketingjét is menedzselte már csapatunk!

Had mutassak ezekről néhány képet is!

0 +
Állandó Partner
0 +
Értékesített jegy
+
Sikeres eseménykampány
0
Év Tapasztalat

Miket vállalunk

Szolgáltatásaink listája, amelyeket igénybe tudsz venni amennyiben velünk dolgozol együtt!

Miket vállalunk

Kiknek ajánljuk

Felsorolnánk néhány ágazatot akiknek ajánljuk szolgáltatásainkat, de természetesen bármilyen rendezvény marketingjét nyugodt szívvel ránk tudod bízni